Terapie Pentru Viață

Misiunea Noastră

Rolul Omului pe Pământ este Evoluția si Slujirea permanentă în Lumină și Iubire.

Vom Sluji cu toată Dăruirea, Cunoașterea, Smerenia, Adevarul, Onestitatea, Compasiunea, Altruismul, Discernamantul, Răbdarea, Respectul, Seriozitatea, Recunoștința, Lumina și Iubirea pe care o avem prin Conștiința și Conștiența asumată lăsând și aducând Slavă Lui Dumnezeu- Unicul Vindecator care se face cunoscut prin Oamenii ce ÎL SLUJESC. Doamne ajută și Pacea Domnului să fie cu VOI TOȚI!

Viziunea și Credința Noastră

Totul se află în Dumnezeu Adevarat cel în Treime Ființat, Atoatefacatorul care este Omniscient, Omniprezent si Omnipotent și care a făcut ca Legile Divine să fie respectate pe deplin in tot Universul.

Starea firească a Omului este Sănătatea, Lumina, Iubirea, Discernământul, Smerenia, Milostenia, Înțelepciunea, Adevărul, Respectul, Dreptatea, Iertarea, Puritatea, Ordinea, Onestitatea, Compasiunea, Altruismul, Seriozitatea, Răbdarea, Acceptarea, Eliberarea, Libertatea, Mulțumirea, Recunoștința, Binecuvântarea și Pacea în trecutul, prezentul și viitorul nostru în Voia Divină.

Boala fizică sau sufletească , durerea și suferința este o stare nefirească a Omului și este doar un semnal de alarmă ca direcția in care mergem si principiile sunt pervertite, greșite si rătacitoare.

Orice traumă, durere, boală și suferința poate fi transformată, vindecata si alchimizată ca o experința benefică pentru noi si relațiile noastre.

Te așteptam alaturi de noi să te convingi și sa incepi drumul spre Sănătate, Vindecare și Inălțare.

Principiile Noastre

Respectarea Voinței Lui Dumnezeu, a Legilor Divine, a Legilor Morale și a Slujirii Permanente.

Principiul de bază al nostru este Vestea Bună adusă de Mântuitorul Iisus Hristos :

  1. Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău și cu toată puterea ta.
  2. Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.
  3. Slujirea permanentă la cele mai înalte standarde
  4. Iubirea este Legea cea mai mare din Univers.
  5. Lumina Duhului este Necreată și Lucrăm cu ea.
  6. Viețuirea înseamnă Respect, Iertare și Recunoștință față de Dumnezeu și Creația Sa.
  7. Abandonarea în Voia Divină si nejudecarea.

Ștefan Ion

Mă numesc Ștefan Ion, de profesie Psiholog, Life Coach, Terapeut Creștin Ortodox, Consilier Creștin Ortodox, Inițiatorul Terapiei Iubirii – Vindecarea prin Conștiință Hristică, Inițiat în Conștiința Hristică, Inițiat în Ordinul lui Iisus din Nazaret, Inițiat în Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos, Preot și Reverend în Ordinul lui Melchisedec, Preot în Ordinul lui Zamolxe, Terapeut în Vindecarea cu Arhangheli, Terapeut în Vindecarea cu Îngeri, Theta Healing, Terapeut Vindecare Reconectivă și Reconectare (gradul 1, 2, 3), Maestru Reiki, Maestru Inforeiki, Maestru Shambala MHS, Maestru of Seven Facet Seikim, Numerolog,Cromoterapeut, Hipnoterapeut, Reflexoterapeut, Specialist EFT-Tehnica Eliberării, Specialist Presopunctură, Aromaterapie, Masaj și Consilier Dezvoltare Personală.

Am acumulat aceste cunoștinte în mulți ani de muncă și încercări pe scara evoluției și a înălțării spre cunoaștere. Sunt recunoscător tuturor celor de la care am învățat: preoți, călugări, doctori, psihologi, terapeuți, oameni simpli și plini de har, oameni de bună credință.

Am avut de mic copil preocupări spre cunoaștere, sănătate și vindecare. Bunica mea îmi povestea despre taina vindecării cu plante și îmi arăta toate florile și ierburile cu leac. Cred că am avut întotdeauna o curiozitate deosebită să învăț lucruri de la oameni cu har și am fost fascinat în preajma lor. Visul meu a fost să dăruiesc cunoaștere și sfaturi atunci când consider că pot fi de folos. Mi-am dorit tot timpul să găsesc soluții acolo unde medicina se oprea și unde medicii se dovedeau depășiți de situație.

Știu un lucru demonstrat zi de zi: ,,Medicul și Terapeutul tratează dar numai Dumnezeu aduce vindecarea”. Doresc din tot sufletul să dăruiesc cu voia Lui Dumnezeu tot ce am acumulat drept cunoaștere și să aduc lumină în suflet oamenilor, care nu găsesc soluții la încercările vieții.

În 2004 medicii din Galați m-au anunțat că nu pot să facă nimic pentru ca soția mea să rămână în viață. Am căutat și alte terapii complementare și alternative pentru salvare și astăzi este în continuare alături de familie.

Acum sunt la dispoziția dumneavoastră cu setul de terapii complementare și alternative și doresc să aduc un dram de iubire, speranță, lumină, fericire, pace și bucurie aproapelui meu.

Emanuela Decianu

În primul rând, vreau să-ți spun că îți sunt recunoscătoare. Recunoscătoare pentru că îmi oferi oportunitatea de a te cunoaște, pentru că împărtășești cu mine povestea ta, recunoscătoare pentru că îmi permiți să te ajut, că te autodezvălui și pentru că îmi acorzi încredere. Mă bucur mult că ești aici. Cu siguranță, întâlnirea noastră nu este întâmplătoare și cu mare bucurie te primesc în inimă și în viața mea. Prin intermediul acestui site, prin intermediul acestei clinici, dacă alegi să vii personal, și a întregii mele activități, îmi doresc să-ți fiu aproape în această călătorie de Suflet.

Drumul care m-a adus pe mine în fața ta este lung și a pornit încă din școala gimnazială, a continuat și în liceu, când am început să mă întreb ce se ascunde în spatele unor cuvinte și acțiuni, care este motivația ce stă în spatele unor comportamente? Multe alte întrebări, inclusiv despre Dumnezeu, pe care am început să mi le pun tot mai des din momentul în care nu mai știam cu adevărat cine sunt. Încotro mă îndreptam, nu știam să mai privesc spre viitor, nu mai aveam visuri și nici o perspectivă spre ceea ce se îndrepta viața mea. Astfel că, mai mult forțată de aceste împrejurări, undeva prin anul 2008, am fost nevoită să pierd tot și să mă întorc spre mine și să caut răspunsuri. Am început această călătorie către mine cu Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret București, care mi-a condus ulterior pașii spre domeniul Psihologiei Clinice, în care am activat mai mulți ani, am continuat cu Psihologia Muncii și Organizațională, Psihologia Transporturilor, activând în cadrul Clinicii Regina Maria din București. Am continuat cu un master în Psihoterapie Integrativă în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă București, Studii Psihopedagogice în cadrul Universității Spiru Haret.

Înainte de a începe studiile universitare mai sus enumerate, am fost atrasă și de domeniul fascinant al terapiilor complementare, care mi-au oferit informații prețioase în abordarea holistică a ființei. Căutările mele nu s-au oprit și în ultimii cinci ani am mai urmat în jur de zece tabere de dezvoltare personală holistică, dedicate studiului sufletului uman și evoluției ființei umane pe toate palierele sale, legăturii sale cu Dumnezeu. Am participat la cursuri, am primit anumite inițieri energetice în Lumină și Iubire, studentă a Academiei de Lumină și Iubire și cu siguranță nu mă voi opri.

Uitându-mă în urmă, simt că această perioadă m-a ajutat să descifrez misterul vieții mele și să trăiesc misiunea pentru care m-am născut, pentru care am venit aici pe Pământ, să mă pregătească pentru ceea ce consider că este menirea mea: profesia actuală. Mai mult decât atât, treptat am ajutat și mulți oameni să-și înceapă și ei călătoria către sine.
Prin profesia pe care o practic, știu că pot ajunge mai ușor acolo unde îmi doresc să fiu. Și anume: într-o stare de pace și liniște. Într-un stadiu care să-mi permită constant să mă bucur de frumusețea acestei lumi și să-i ajut și pe alții să se bucure de acest moment incredibil, care este Prezentul.
Sunt fascinată de ființa umană, de călătoria sufletului ei către sine, de psihicul uman, de capacitatea lui de a supraviețui, de a se reconstrui, indiferent câte furtuni este "obligat" să ducă.

Fiind femeie, sunt fascinată evident și de frumusețe, ceea ce m-a determinat să învăț, pe lângă câteva tehnici de masaj, să practic și Sculptoplastica - un concept Unic. O metodă anti-aging aflată la granița dintre terapie și artă, o metodă complexă de detensionare la nivel emoțional, energetic și estetic, cu scopul de a facilita deblocarea psihică și remodelarea corporală - la nivelul feței - efect de lifting fără bisturiu.