Terapie Pentru Viață

Ozonoterapia este o metodă de terapie aparținând medicinei alternative. Scopul ei este de a crește cantitatea de oxigen din corp folosind diverse metode. Beneficiile pretinse ale acestei terapii sunt asociate cu o gamă largă de afecțiuni sau probleme în organism, datorate insuficienței de oxigenare a celulelor.

Tratamentul se bazează pe utilizarea unui amestec de oxigen și ozon, care ar avea capacitatea de a repara celulele din interior, reducând zonele afectate. Prin combinarea adecvată a acestor două gaze, se afirmă că toxinele acumulate de-a lungul timpului în corp pot fi neutralizate, inflamațiile reduse, pH-ul reglat și circulația sângelui îmbunătățită.

Ozonul, compus din trei atomi de oxigen, a fost identificat încă din 1785, iar în romanul lui Nikola Tesla din 1986 a fost patentat primul generator de ozon în SUA, iar în 1900 a înființat compania Tesla Ozon Co. În 1898, medicul german Benedict Lust a pus bazele ozonoterapiei.

În cadrul centrului nostru, specialiștii noștri vă pot oferi terapia cu ozon folosind generatorul medical OZONETTE, care asigură un grad ridicat de siguranță și un debit constant, indiferent de presiunea de ieșire.

Combinația dintre ozonoterapie și hidrocolonoterapie poate aduce rezultate semnificative, abordând probleme precum sindromul colonului iritabil, afecțiunile articulare (durerile de oase), prevenirea cancerului de colon, acnee, obezitate și multe altele.

Un alt aspect al terapiei cu ozon este stimularea funcției mitocondriale, care are un rol important în producția de energie celulară.

Împachetările cu ozon sunt o altă modalitate de tratament, utilizate pentru afecțiuni precum ulcerul varicos, plăgile infectate și bolile dermatologice.

Este important să menționăm că ozonoterapia este considerată parte a medicinei alternative și nu toate beneficiile și eficacitatea sa sunt recunoscute sau acceptate de comunitatea medicală tradițională. Înainte de a opta pentru orice formă de terapie alternativă, este recomandat să consultați un medic și să luați în considerare toate opțiunile disponibile.