Terapie Pentru Viață

Terapie revoluționară de biorezonanță, bazată pe cele mai noi descoperiri din bio-fizica cuantică.

Incorporat în acest sistem de diagnostic nonlinear, aparatul de biorezonanță Metatron este considerat cea mai avansată tehnologie din domeniu și cea mai promițătoare achiziție în știința medicală modernă. Acesta are capacitatea de a scana și diagnostica emisia energetică a întregului organism uman, până la nivel celular și cromozomial.

Precizia diagnosticului pentru organe este cuprinsă între 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial și pentru microorganisme, între 80 și 85%. Viteza de lucru este remarcabil de rapidă, fiind de 8-10 ori mai rapidă decât majoritatea aparatelor de biorezonanță folosite în prezent. Totuși, această aparatură nu face parte din clasa instrumentelor medicale.

Programul ne permite investigarea și analizarea tuturor organelor, țesuturilor și celulelor:

  • Structura tuturor organelor și structura celulară, inclusiv prezența microorganismelor precum bacterii, virusuri, fungi și helminti (viermi).
  • Odată ce testele sunt completate, se poate efectua un test de compatibilitate cu medicația pe care pacientul o utilizează sau selectarea remediilor în funcție de schimbările pe care acele remedii urmează să le producă în organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

Acest aparat realizează testarea sângelui, a urinei și testarea alergologică fără a fi necesară prelevarea de probe biologice. De asemenea, depistează afecțiunile în stadiul lor inițial de evoluție.