Terapie Pentru Viață

O ședință de colon hidroterapie poate dura între 45 și 60 de minute.

Pentru prima ședință, este recomandat să vă alocați 1 oră în care veți beneficia de o consultație împreună cu terapeutul nostru, care vă va explica mai în detaliu etapele procedurii și indicațiile post-tratament. În funcție de dorința pacientului, se vor oferi și indicații cu privire la nutriție și suplimente 100% naturale, fără contraindicații, necesare unei mai bune funcționări a organismului. Acestea se stabilesc după o serie de analize efectuate cu aparatele noastre de ultimă generație. În cazurile corespunzătoare, vi se vor oferi consultații terapeutice sau alte terapii stabilite de comun acord.

După instalarea aparatului (pacientul stă în poziție culcat pe pat), se introduce în colon apă filtrată și purificată, la temperatura corpului, care umple întreg intestinul gros, ajungând în toate „colțurile” în care o clismă sau produsele de genul ColonHelp, Colonix nu pot ajunge. După câteva minute apare senzația de „plin”, moment în care începe evacuarea apei din colon împreună cu toate reziduurile întâlnite în cale. Această operațiune se repetă de mai multe ori, până când apa iese curată din organism și este însoțită de un masaj ușor efectuat de terapeut în zona abdomenului.

În timpul tratamentului, se recomandă utilizarea suplimentelor probiotice pentru a repopula intestinul cu bacteriile benefice tubului digestiv. Pentru a obține rezultate semnificative, se execută minimum 3 ședințe de colon hidroterapie de 45-50 minute, recomandat ar fi 5 (numărul de ședințe însă depinde de la caz la caz și acest aspect se discută cu terapeutul). În prima ședință se elimină reziduurile din rectosigmoid și colonul descendent, în a doua ședință se curăță curbura splenică și colonul transversal, iar în cea de-a treia ședință se curăță colonul ascendent și cecum-ul (unde se acumulează cele mai multe resturi). Este important de reținut că nu întotdeauna toate acestea pot fi eliminate într-o singură ședință. Poate fi necesară realizarea a mai multor ședințe, chiar până la 10. La finalul ședinței se administrează infiltrări rectale cu ozon și/sau ceai din plante naturale.