Terapie Pentru Viață

Preferatul nostru și a multor mii de oameni din străinătate - în românia fiind foarte puțin cunoscut

 

APARATUL TESLATRON -

Bazat pe o invenție extraordinară a lui Nikola Tesla, acesta este un aparat de terapie electrostatică, tehnică simplă, non-invazivă, care folosește electricitatea statică, producând rezultate clinice rapide. Este folosit pentru ameliorarea bolilor, vindecarea, întinerirea și fortificarea organismului uman, eliminând blocajele energetice.

 

Tesla și asistentul său au descris recent efectele remarcabile simțite de ei înșiși în timpul expunerii la curentul alternativ de voltaj și frecvență înaltă pe durata cercetărilor lor. Potrivit fizicianului, "atunci când oscilațiile electrice vor fi pe deplin înțelese și aplicate, se va crea un agent universal de vindecare ce va spori atât de mult energia vitală și reacția de rezistență a corpului uman, încât să-i permită să alunge orice boală."

 

Pe lângă aceasta, Nikola Tesla, la o vârstă înaintată, arăta ca de 40 de ani și nu albise. În 30 de minute, între 4+2 ani din vârsta biologică sunt șterși, iar aura, chakrele și alți parametri cresc substanțial. Nu este un aparat în care poți spune exact ce efecte benefice o să producă în corp, căci energia se duce să lucreze unde e nevoie și unde tu și divinitatea dați voie să lucreze.

 

La ce ajută terapia electrostatică?

Fluxul ionic generat în timpul terapiei electrostatice are efecte benefice asupra întregului organism, în special asupra circulației sanguine, funcției endocrine, sistemului imunitar, musculaturii și articulațiilor. Acesta atenuează durerile și inflamațiile și înlătură excesul de radicali liberi, contribuind semnificativ la atingerea unui nivel optim al echilibrului acido-bazic. În plus, "dușul de electroni" oferă o stare de bine, alungând stările depresive și astenia.

 

Terapia electrostatică duce la stimularea circulației sanguine, mai ales la nivelul capilarelor, ceea ce determină purificarea sângelui. Fluxul ionic stimulează și globulele roșii bogate în fier, iar efectul de inducție al câmpului electrostatic facilitează alinierea și accelerarea fluxului sanguin, limfatic, precum și a lichidului cefalorahidian.

 

Terapia electrostatică folosită de aparatul Teslatron ajută în:

 

Bolile de adaptare (osteoartropatie, reumatism, artrita reumatoidă, sechelele apoplexiilor cerebrale, contuzii, dureri în zona taliei și membrelor inferioare, periartrita scapulohumerală, prolapsul discurilor intervertebrale lombare, spondiloză cervicală).

Bolile cardio-circulatorii (hipertensiune, hiperlipemie, boli cardiovasculare, arterioscleroza, insuficiența irigării cu sânge a capului).

Neuroastenie (oboseală, insomnie, memorie slabă, atenție slabă, neliniște, nervozitate, iritabilitate).

Efecte rapide:

 

Regenerare și deci întinerire a întregului corp,

Oxigenare celulară și îmbunătățirea calității sângelui și a vaselor de sânge,

Promovează metabolismul, curgerea și circulația energiei în corp,

Promovează detoxifierea și eliminarea țesutului adipos,

Sporește potențialul membranelor și sinteza energiei ATP,

Îmbunătățește respirația celulară și somnul,

Reduce durerile, eliberează stresul, relaxează corpul și întinerește creierul,

Reglează funcția endocrină și reface celulele corpului,

Înlătură mirosurile neplăcute ale corpului și radicalii liberi (crește nivelul de antioxidanți),

Îmbunătățește și promovează circulația sângelui,

Întărește imunitatea corpului și restabilește energia și armonia,

Foarte util în obezitate și chiar durerile de dinți.

CONTRAINDICAȚII:

 

Persoane cu stimulator cardiac sau implanturi pe vasele de sânge sau inima pentru a evita mișcarea acestora,

Tije metalice mari implantate în corp, precum în picior.

Este îmbucurător că chiar și persoanele cu o stare de sănătate bună se pot bucura de beneficiile terapiei electrostatice.

Deosebit este și faptul că terapia electrostatică efectuată cu aparatul Teslatron sub îndrumarea terapeuților noștri cu privire la un mod de viață sănătos, cu recomandări spre un tratament naturist 100% fără contraindicații, se poate efectua în paralel cu tratamentul indicat de medicul alopat. Aici există un mare avantaj, căci pe lângă diminuarea durerilor, se reduc efectele medicamentelor de sinteză, până la eliminarea completă a lor.