Terapie Pentru Viață

În ultimii ani, s-a demonstrat că tratamentul medicamentos în cazul afecțiunilor coloanei vertebrale are uneori efecte pozitive, dar nu rapide și nici de lungă durată. Plecând de la această premisă, cercetătorii și medicii militari ruși, sub coordonarea Ministerului Sănătății din Rusia, au inventat un aparat medical proiectat pentru afecțiunile coloanei vertebrale, care a depășit orice limită a așteptărilor.

Acest prim dispozitiv, complet automat, oferă electrostimulare dinamică și electromasaj, folosind cele mai bune și performante tehnologii, asigurând un tratament simplu și ușor pentru gât, coloană vertebrală inferioară, mijlocie și superioară, oferind o ameliorare rapidă și de lungă durată a durerii într-o gamă largă de afecțiuni dureroase, cu o funcționare crescută și o reabilitare rapidă.

Dacă ai mușchii spatelui contractați din cauza eforturilor zilnice, dacă resimți dureri severe asociate cu diferite leziuni sau dacă te confrunți cu dureri acute de spate și afecțiuni ale măduvei spinării, nu trebuie să rămâi în suferință. Programează-te din timp pentru o consultație.