Terapie Pentru Viață

Aparatul ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar, accelerează vindecarea rănilor, are efect antiinflamator și analgezic asupra infecțiilor pielii și țesuturilor moi, întărește metabolismul țesuturilor și accelerează absorbția inflamației, elimină durerea și ajută la reducerea părții toxice afectate de chimioterapie.

Este o metodă de terapie pentru ficat, rinichi, prostată, diabet, dar se utilizează în tot spectrul de patologii: cardiologie, neurologie, oncologie, ginecologie, urologie, pneumatologie, gastroenterologie, chirurgie, farmacologie, pediatrie, tratarea diverselor afecțiuni, etc. Este o metodă non-invazivă, fără durere, cu efecte secundare minore. Folosește o undă electromagnetică de mică putere cu o frecvență înaltă. Terapia electromagnetică cu unde milimetrice este completată cu energie prin meridian pentru a regla sistemul imunitar al pacientului.

Poate fi aplicată în multe ocazii speciale, fie ca o singură terapie, fie combinată cu o varietate de alte metode medicale pentru o utilizare sigură. În ultimii 10 ani, electromagneto–biologia cu unde milimetrice este considerată drept una dintre principalele tehnologii de noutate, aceasta utilizându-se acum pe scară largă în medicină, biotehnologie farmaceutică și agricultură modernă.

"Millimetru Wave" nu este un dispozitiv medical.